## Best Answer is – 2.5 days in 60 hours.

## Which expression shows how to convert 60 hours to days

- 2 days
- 1.5 days
- 2.5 days
- 3 days

**Answer is – **2.5 days in 60 hours.

## How To convert 60 hours to days –

**Without Using Any Formula –**

- 1 day = 24 hours
- 2 days = 48 hours
- 0.5 day = 12 hours
- 2 days + 0.5 days = 2.5 days = 48 hours + 12 hours = 60 hours

**With Using Formula or Expression**–

Number of days = Number of Hours / 24

60 hours to days = 60/24 = 2.5

## Which describes the correct way to convert minutes to hours?

- Divide the number of minutes by 24
- Multiply the number of minutes by 24
- Divide the number of minutes by 60
- Multiply the number of minutes by 60

**Correct Answer to convert minutes to numbers –** Divide the number of minutes by 60

## perrin uses 24 ounces of milk in a recipe. how many cups is 24 ounces?

- 2 cups
- 3 cups
- 4 cups
- 5 cups

**Correct Answer is –** 3 cups

**Explanation:**

- 1 ounce = 0.125 cup
- So, 24 ounces = 0.125 x 24 = 3 cups
- So, there are 3 cups of milk in 24 ounces of milk.

## Is 24 ounces equal to 2 cups?

- No , 24/8 ounces = 03 cups.
- 16 ounces is 16 / 8 = 2 cups.

## What’s 4 ounces in cups?

- 4 ounces is half cup.

## How many cups is in 12 ounces?

- 1.5 cup is 12 ounces

## How many cups is equal to 16 oz?

16 ounces is 16 / 8 = 2 cups.

## what is the missing value in the table below?

**Hours is** 2 3 7 10

**Minutes are** 120 ? 420 600